![]() |
![]() |
#1 |
Nováček týmu
Datum registrace: 24.08.2013
|
![]()
Ahoj, chtěl jsem zde napsat můj názor na moderátory na tomto fóru. Asi dostanu kartu, ale to je jedno. První věc, bohuel na to moderátoři neodpovídají, ale moná se to spamem dozvíme. Zpět k té věci: Proč na serveru 5 NEFUNGUJÍ sezóny. Neustále to kadému píe dalí zápas není znám, a ona to u není chvilka a tak někteří hráči u odcházejí
![]() 2) Proč dostávám karty za úplné nesmysly? No dobře, kdy jsem dal do předmětu něco vulgárního tak to chápu, ale dávat mi kartu za to, kdy v nějakým tématu (Messi vs. Ronaldo) napíu jiný čislo ne tam má byt, tak mi dáte okamitě kartu. To u opravdu nemáte nic jiného na práci? Já to chápu, e funkce co máte není jednoduchá, ale kdybyste se aspoň něčím pořádně zabývali........ No nic, dál to rozepisovat nebudu a doufám e obdrím odpověd |
![]() |
![]() |
Následující uivatelé řekli "Díky" uivateli Marvacha za tento uitečný příspěvek: |
![]() |
#2 |
Nováček týmu
Datum registrace: 15.02.2012
|
![]()
No já si myslím, že moderátoři by sice mohli být aktivnější (usuzuji z toho, že i když byl můj příspěvek napsán předevčírem a jako jediný během těchto dnů, tak se mi odpovědi dostalo až dnes...) Chápu však, že každý jsme jen lidi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Následující uivatelé řekli "Díky" uivateli SMILERS za tento uitečný příspěvek: |
![]() |
#3 |
Nováček týmu
Datum registrace: 19.02.2013
|
![]()
Kritika sa sem hodí pretoe,s6 server beí u od 29.11. a stále sa nikto neunúval vytvoriť ANI JEDNO fórum pre tento server,mám dojem,e sa vetko deje okolo sfgame a na soccerstar sa zabúda,s prepáčením moderátori majú toto fórum "v pai" a rozdávajú len karty za blbosti ako tu bolo spomenuté...toto je môj názor a keby som dostal kartu tak sa na tom zasmejem...
![]() |
#4 |
Správce komunity
Datum registrace: 14.04.2011
Umístění: Česká republika
|
![]()
Jene ani proč na S5 nefungují sezóny není záleitost moderátorů. Ti kontrolují výhradně dodrování pravidel na fóru. Pokud nefungují na S5 sezóny, nahlate to slOnovi ideálně prostřednictvím support ticketu a on to nahlásí vývojářům z Německa. Tady toti není ádný admin, který by mohl provádět změny ve hře sám, ve jde přes Němce.
O hru se nestarají, to je pravda. Asi jim málo vydělává. e i to je jejich chyba je moné (hromada bugů, ádné updaty), ale u Playa Games nic překvapivého. I celkem úspěný SFgame dostal jeden nic moc update za rok. Tohle nehraje skoro nikdo a navíc, jak lze vidět z údajně nefunkčních zápasů na S5, stále by to chtělo opravit bugy... Moná si prostě u Playa uvědomila, e na SS a BM není co zachraňovat, a tudí nechají posledních pár nadenců do těchto her investovat a kdy jim to začne spíe prodělávat, tak projekt prostě ukončí. Jen pro představu. Na nový server soccerstar se registrovalo za těch 5 dní přiblině 1200 hráčů. Nový svět SFgame sputěný ve stejný okamik má momentálně 35 000 zaregistrovaných účtů... Upřímně se divím, proč vůbec dalí SS pustili a nepřekvapilo by mě, kdyby brzy SoccerStar i Bloodmoon vypnuli, alespoň pro některé servery (či provedou nějaké sloučení serverů).
*°. *. ^^Chicony, the Fallen Hero^^ .* .°* "The way of life can be free and beautiful, but we have lost the way." ~ More than cleverness, we need kindness and gentleness. Without these qualities, life will be violent and all will be lost. ~
^- Charlie Chaplin, The Great Dictator -^ |
![]() |
![]() |
Následující uivatelé (celkem 2) řekli "Díky" uivateli Chicony za tento uitečný příspěvek: |
![]() |
#5 | ||
Moderátor
|
![]()
Zdravím miestnych hráčov,
Postupne by som rád zodpovedal vaše pripomienky, teda tie, na ktoré ste ešte odpoveď nedostali. Citovat:
Citovat:
Ak by boli ešte nejaké pripomienky, dotazy, otázky, budem rád, keď ich tu napíšete, aby boli vyjasnené.
![]() |
Následující uivatelé řekli "Díky" uivateli Felix za tento uitečný příspěvek: |
![]() |
#6 |
Nováček týmu
|
![]()
Ahoj Felixi.... Nechci být nějaký drzý nebo nějak špatně si to nevylož, ale tak nějak odbíháš od toho co jsem napsal. Napsal jsem, že naprosto chápu, že lidi čas nemají aby každý den vysedávali u spousty někdy i nesmyslných návrhů, kritik atd... Ale to je ten důvod proč si myslím, že by buď měl být přidán moderátor, nebo nějak zaktivněn Mika. A to , že je tu málo aktivních hráčů, přeci není problém náš, tedy těch co rádi tuto hru hrajeme a zároveň rádi čteme příspěvky na fórku. Nechci říct, že by měla neaktivita moderátoru nějaký obrovský vliv na to , že je zde málo hráčů, ale úplně zanedbatelné to přeci být nemůže. Znám lidi co hry hrají , po případě nehrají kvůli aktivity týmu. Ale z toho co jsi napsal jsem pochopil akorát to, že opravdu nemá cenu dělat Update.. Ale alespoň si myslím, že by mohl být přidán já nevím jestli něco jako redaktor nebo tak.. Byla by to osoba která by se mohla vyjadřovat k tématům, ale třeba by klidně neměla práva je zamítat... Staral by se taky třeba o případně reklamy na tuto hru (i když by to určitě rapidně nezvedlo hratelnost, mohlo by to alespoň poukázat na snahu týmu to zlepšit).Ještě chci podotknout, že už i to , že se stále moderátor nevyjádřil k tomuto tématu na něco poukazuje ..-.-
Případně děkuji za další argumenty felixi ![]() Naposledy upraveno SMILERS; 04.12.2013 v 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderátor
|
![]()
Možno by som odporučil prečítať si tento môj príspevok http://forum.soccerstar.cz/showpost....22&postcount=2 venujúci sa aktivite na fóre.
Áno, netvrdím, že by to tu moderátor kontrolovať nemal, vlastne aj táto moja "návšteva" bola iba za účelom akejsi "kontroly" , keďže som tomuto fóru venoval dosť času, tak mi ľahostajné ešte nie je, len, že tak výraznej aktivity som si ešte nevšimol, porovnávajúc to s obdobím, keď sme na to boli dvaja, a ja som pravidelne odchádzal na dlhšiu dobu preč, vtedy tu skutočne boli dlho nezodpovedané príspevky, teraz som ich nenašiel, hodnotím čisto na základe tohoto, keďže nijaký výpis aktivity konkrétneho užívateľa mi fórum zobraziť nemôže, iba jeho poslednú návštevu. Inak k tvojmu návrhu - pomocnej pozícii - on všetko toto môže robiť bežný užívateľ, snažiť sa pomôcť v riešení problému, reagovať na niektoré príspevky, však moderátor ani o toľko viac možností v tejto oblasti nemá, nepotrebuje na to titul, farebné meno, alebo nebodaj za to ešte nejaký plat. Moderátor sa primárne stará o kontrolu dodržiavania pravidiel fóra, ako som už povedal, všetko ostatné je schopný robiť aj bežný užívateľ. Inak k snahe miestneho tímu, myslím, že už v príspevku, na ktorý som tu zverejnil odkaz, sa o nej píše, tak to viac rozoberať nebudem. Titul stále mám aj ja, tak môžem sa tu staviť častejšie, keď budem doma, z hľadiska tých, bežnému užívateľovi nedostupných funkcií ako udeľovanie trestných bodov, blokácia za porušenie pravidiel, zverejňovanie oficiálnych informácií vo vrchnej sekcii atď. Ešte som zabudol reagovať na reklamy - tie som skutočne nevidel, avšak ono to nie je a ani nemôže byť realizované zo strany českého tímu, a síce z dvoch dôvodov, finančného, keďže každá reklama niečo stojí, a platiť by to mal vlastník hry, a hlavne z toho právneho hľadiska, je možné použiť napríklad grafické prvky z niečoho, čo nie je v tvojom vlastníctve, inzercia by mohla byť, pri zvláštnej forme interpretácie, chápaná ako vydávanie tohoto projektu za svoje vlastníctvo, čo je, de iure, bez písomného súhlasu prevádzkovateľa, nemožné, a myslím, že by skutočne nebolo vhodné žiadať o niečo takéto. Kľudne môžme v diskusii pokračovať, dvaja ľudia píšu, že dostanú kartu za vyjadrenie nesúhlasu - avšak, je toto na mieste, tvrdiť niečo takéto? Moderátor nie je žiadny autoritatívny vládca fóra, takáto reflexia mu práve môže pomôcť.
NEPRÍTOMNÝ - V PRÍPADE POTREBY MONO VYUIŤ TLAČÍTKO PODPORA V HRE / NAPÍSAŤ SÚKROMNÚ SPRÁVU UÍVATEĽOVI "Slon". Naposledy upraveno Felix; 04.12.2013 v 20:54. |
![]() |
![]() |
Následující uivatelé řekli "Díky" uivateli Felix za tento uitečný příspěvek: |
![]() |
#8 |
Nováček týmu
|
![]()
Ok chápu... V tom případě si ale říkám, že fórum nemusí být vůbec a stačila by jen FB stránka.... Ok už se radši nevyjadřuju prostě mám jiný názor a tady to asi hasne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nováček týmu
Datum registrace: 29.08.2013
Umístění: s6
|
![]()
Ahoj, zda fungují či nefungují sezony není v kompetenci moderátora. To je spíš věc herní podpory, případně Němců, moderátor nemá žádnou možnost zasáhnout do technického fungování hry. Zmíněná karta byla udělena za přestupek vůči pravidlům, nešlo o kartu červenou s připsáním trestných bodů, nýbrž žlutou, která je pouhým varováním na porušení pravidel. Co se týče mé (ne)aktivity zde na foru v rámci posledních několika dnů tak připouštím své pochybení a za toto se omlouvám
![]() Naposledy upraveno MikaRybanenn; 05.12.2013 v 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nováček týmu
Datum registrace: 19.02.2013
|
![]()
Samozrejme je pravda,e veľa ľudí má problémy v kole atď.+na tomto fóru nás veľa aktívnych nie je take myslím e má právo nejaký ten deň vynechať.
Následující uivatelé řekli "Díky" uivateli jankomur za tento uitečný příspěvek: |
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|