![]() |
|
Zobrazit výsledek ankety: Líbil se Ti můj příběh? | |||
Ano |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 100.00% |
Ne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Hlasující: 2. V této anketě nemůžeš hlasovat |
![]() |
|
Možnosti | Zobrazování |
![]() |
#1 |
Nováček týmu
|
![]() Ahoj! Zde se v krátkém slohu představím - pokud Tě to zajímá, čti dál. Pokud né, stačí zmáčknout tlačítko zpět!
Mé jméno je Patrik. Jsem 20 letý mladík s ukončenou SŠ Prahy 5 s maturitou. Studoval jsem obor: Informační technologie - kdyby se Ti honila hlavou otázka, jestli jsem to zvládal a jak jsem to zvládal na škole = tak o tom asi více v dalším povídaní. Jak je asi zvykem (pracovat v ČR) tak tímto Tě musím zklamat. Můj milý čtenáři, dostalo se mi možnosti odletět v polovině roku 2017 za mou skvělou přítelkyní do zahraničí a to je jeden z důvodu, proč jsem předal kapitánskou pásku v klubu, za který hraji (více zde: KLIKNI SEM) Pokud Tě už nebaví omílání a kecy kolem - dočetl jsi to až sem a honí se Ti hlavou otázka - Jak jsem se vlastně k této hře dostal? Tak jsi se právě teď dočkal - zde je má odpověď! Vše bylo hrozně spontánní. Odehrával se rok 2012, kdy jsem byl ještě zarostlé škvrně, které neznalo nic jiného, než počítačové hry (převážně Metin2 - proč? Protože jsem bohužel na nic lepšího neměl PC ![]() ![]() ![]() Dlouho jsem si do popisu postavy psal svou výkonnost, ale zhruba v přelomu roku 2015/2016 jsem překročil kapacitu a nevěděl jsem, kam to dál psát, tak jsem to celé smazal! Což mě samozřejmě velice mrzí, protože bych zde mohl uvést můj postup hry, ale je mi líto ![]() Co na závěr? Buď šťastný, buď spokojený a hlavně - HRAJ S4! ![]() ![]() ![]() ![]() Človíčku, jestli jsi to dočetl až sem tak je to velice pozoruhodné a dostáváš ode mě bezvýzmaných 10x ![]() ![]() BTW: Celou story jsem napsal za doprovodu písničky od P. Garranda - Boomerang (odkaz na YT: KLIKNI SEM), takže kdo má rád takový chillovky - stačí rozkliknout a poslouchat! Have a nice day!
Hraji na S4 ! Klub - FC LAMY Stars ![]() ![]() Zastihnout mě lze pod nickem: f0nz33 jak zde tak ingame! Naposledy upraveno f0nz33; 02.05.2017 v 00:36. |
![]() |
![]() |
Následující uživatelé řekli "Díky" uživateli f0nz33 za tento užitečný příspěvek: |
![]() |
Možnosti | |
Zobrazování | |
|
|