SoccerStar - Supportforum

Zpět   SoccerStar - Supportforum > Hra & Podpora > Strategie & Taktiky

Odpovědět
 
Možnosti Zobrazování
Staré 22.07.2012, 17:56   #11
Hopik
Člen týmu
 
Datum registrace: 04.09.2011
Příspěvky: 32
Standardní

No jestli už máte za sebou několik sezon jak píšeš a máte výkon okolo 300, tak by jste měli hledat chybu u sebe a neřešit nějakou výzvu, na kterou nemáte výkon.
__________________
Hopik je offline   Odpovědět s citací
Staré 23.07.2012, 09:53   #12
Kamuj
Nováček týmu
 
Datum registrace: 11.10.2011
Umístění: Cruzers Town
Příspěvky: 9
Standardní

Citovat:
Původně založeno ferrari Zobrazit příspěvky
jde to nastavit my to nastavujem a potřebuješ i trenéra a manažera na 10
nastavit nasazení jde ale nemá to vliv na výkon a výsledek, ale proč tam necvaknout VA pro dobrý pocit taky to děláme
__________________
Kamuj je offline   Odpovědět s citací
Staré 23.07.2012, 14:03   #13
Druh8472
Nováček týmu
 
Datum registrace: 21.07.2012
Příspěvky: 7
Standardní

Mám hráče který má 1100, který 800,750,700,300,150,35,15 takže je to víc jak 300 a stejně je nedávám :-(
Druh8472 je offline   Odpovědět s citací
Staré 23.07.2012, 14:44   #14
Lama4ewer
Vzor členů
 
Avatar hráče Lama4ewer
 
Datum registrace: 10.06.2012
Umístění: Tam za vodou v rákosí .....
Příspěvky: 187
Standardní

Pokud nemáte brankáře tak se nedivim
__________________
.
Lama4ewer je offline   Odpovědět s citací
Staré 23.07.2012, 14:52   #15
graslik
Vůdce týmu
 
Avatar hráče graslik
 
Datum registrace: 21.05.2011
Příspěvky: 385
Standardní

Tak nám vyfoť obrázek s posledním zápasem. Pak ti o tom můžeme říct víc.
__________________
I Love Micky Cookie...♥
Dead under my car!
http://i42.tinypic.com/xc9cme.png PS:bylo to moc velký
graslik je offline   Odpovědět s citací
Staré 24.08.2013, 19:25   #16
KubasekCZECH
Nováček týmu
 
Datum registrace: 23.08.2013
Příspěvky: 16
Odeslat zprávu přes Skype™ KubasekCZECH
Standardní

Nenastavovat taktiky ve vyzvach je celkem hloupe Ja treba nastavuju aji pri zapasech Ale ktomu treba zkusenost napriklad zmeho byvaleho klubu z S3
KubasekCZECH je offline   Odpovědět s citací
Staré 29.08.2013, 12:43   #17
KubasekCZECH
Nováček týmu
 
Datum registrace: 23.08.2013
Příspěvky: 16
Odeslat zprávu přes Skype™ KubasekCZECH
Standardní

A nebo se stává že třeba můj klub v 7 lize Už má 2 výzvy zasebou ale to se děje výjmečně.
__________________

Naposledy upraveno MikaRybanenn; 31.08.2013 v 11:33. Důvod: doublepost, edituj předchozí příspěvek, tentokrát za žlutou/ MikaRybanenn
KubasekCZECH je offline   Odpovědět s citací
Odpovědět

Možnosti
Zobrazování

Pravidla přispívání
Nemůžete zakládat témata
Nemůžete odpovídat
Nemůžete přidávat přílohy
Nemůžete upravovat své příspěvky

BB kódy: Zapnuto
Smajlíci: Zapnuto
[IMG] kód:Zapnuto
HTML kód:Vypnuto

Přejít do sekce


Zobrazený čas je SEČ +1. Aktuální čas 13:35.


Běží na: vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2011 by 'Playa Games GmbH'